HOME THERAPIE EFFECTEN PROGRAMMA KOSTEN LINKS NIEUWS CONTACT
RUNNING THERAPIE LIMBURG
Login

We starten altijd met een vrijblijvend en kostenloos kennismakingsgesprek, gewoon bij u thuis. Als Runningtherapie iets voor u blijkt te zijn, maken we concrete afspraken over het traject. Naast de praktische en zakelijke aspecten die we dan bespreken, worden een aantal formulieren door u persoonlijk ingevuld. Deze (psychologische) testen (o.a.: PAR-Q, CES-D en 4-DKL) helpen bij het beschrijven van de doelstelling van het traject. Die doelstelling leggen we ook vast. De gemaakte testen en conclusies blijven uw eigendom. Van Runningtherapie Limburg ontvangt u een verzamelmap met, alle testen, resultaten, uw persoonlijk loopschema, logboek, doelstellingen, afspraken en andere noodzakelijke gegevens. Runningtherapie Limburg voert zelf geen dossier over u en verstrekt geen gegevens aan derden. (We houden wel een beperkte zakelijke adminstratie bij met uw NAW gegevens, doelstellingen en specifieke afspraken van het traject).
Het kan uiteraard zo zijn, dat uw arts, fysiotherapeut of psycholoog ed. u, naar ons heeft verwezen. In het kader van goede (keten)zorg en met uw nadrukkelijke toestemming is een terugkoppeling cq samenwerking zonder meer mogelijk en vaak ook in uw belang wenselijk. (Dit is een service en daar zijn geen verdere kosten aan verbonden).

De Runningtherapie bestaat uit 12 begeleide lopen met een Runningtherapeut en 24 zelfstandige loopsessies (2 per week) met een individueel toegespitst loopschema en ondersteuning via e-mail/sms/telefoon.

De loopsessies gaan onder alle weersomstandigheden door, met als enige uitzondering dat we niet lopen bij onweer of ijzel/gladheid. Uiteraard passen we de looplocatie aan de weersomstandigheden aan. Zo zullen we bij warmte het schaduwrijke bos opzoeken. De individuele loopsessies vinden in het Limburgse Heuvellandschap plaats. Met name het prachtige Savelsbos bij Gronsveld is ons werkgebied. Heerlijk lopen in de natuur.

Nadrukkelijk bieden wij ook de mogelijkheid aan, om vanaf uw eigen voordeur vertrekken. Soms zijn hier ook goede reden voor.

HOME HOME THERAPIE THERAPIE EFFECTEN EFFECTEN KOSTEN KOSTEN LINKS LINKS NIEUWS NIEUWS CONTACT CONTACT