HOME THERAPIE EFFECTEN PROGRAMMA KOSTEN LINKS NIEUWS CONTACT
RUNNING THERAPIE LIMBURG
Login

Kosten individuele Runningtherapie, particulier:
Inclusief startgesprek, tussen- en eindevaluatie, de persoonlijke testen, de verzamelmap, persoonlijke begeleiding gedurende 12 individuele loopsessies, individueel loopschema voor 3 maanden, 3 maanden ondersteuning via e-mail, sms en/of telefoon. (2 contacten per week) € 530,00 incl. BTW Kosten groepsgewijze Runningtherapie, particulier:
De groepsomvang omvat maximaal 4 deelnemers en de eerste loopsessie is altijd individueel met de Runningtherapeut. De kosten inclusief BTW, het individuele startgesprek, tussen- en eindevaluatie, de persoonlijke testen, de verzamelmap, individueel loopschema voor 3 maanden en 3 maanden ondersteuning via e-mail, sms en/of telefoon zijn;  € 132,00  € 183,00 of  € 275,00  bij resp. 4, 3 of 2 deelnemers.
(soms is er ook een mogelijkheid om die 24 zelfstandige loopsessies in een kleine groep met begeleiding van een Runningtherapeut te lopen. Hiervoor kunnen additionele kosten in rekening gebracht worden.)                                                    

Runningtherapie zit niet in het basispakket van de zorgverzekering en komt niet voor vergoeding in aanmerking. In het kader van preventie of beweegprogramma's is er soms bij de aanvullende verzekeringen een vergoeding mogelijk. U kunt uw zorgverzekeraar hierover raadplegen.

Uitgebreide persoonlijke coaching of Runningtherapie vanuit arbeidsreïntegratie/verzuimbegeleiding bied ik, omdat het maatwerk is, uitsluitend op offertebasis aan. Neem vrijblijvend contact op met Jacques Vanhouttem om de mogelijkheden te bespreken.

Ook bedrijven of organisaties kunnen (incompany) baat bij Runningtherapie hebben. Voor uw medewerkers of cliënten/patiënten is het wellicht een verademing om de stress uit hun lijf te lopen. Of wat te denken van een preventieve insteek. De winst voor fysieke en mentale gezondheid is evident en laat een “return of investment” spoedig volgen. Jacques Vanhouttem bespreekt graag de meerwaarde die Runningtherapie Limburg voor uw bedrijf of uw organisatie kan hebben.

HOME HOME THERAPIE THERAPIE EFFECTEN EFFECTEN PROGRAMMA PROGRAMMA LINKS LINKS NIEUWS NIEUWS CONTACT CONTACT